Wie

Kernwaarden Endule
  • Multidisciplinair team
    werktuigbouwkundig, bedrijfskundig, bouwkundig & sociaal maatschappelijke achtergrond
  • No-nonsense
    praktisch en gericht op het realiseren van toegevoegde waarde
  • Focus op feiten
    concrete oplossingen gebaseerd op analyse en feitelijke conclusies

Desmond Hughes heeft twee decennia ervaring als werktuigbouwkundige, waarvan een groot deel als ondernemer. Desmond maakte deel uit van het innovatieteam van een groot bouwbedrijf die Nul op de Meter concepten voor het programma De Stroomversnelling ontwikkelden. Tevens heeft hij brede ervaring in het opstellen van de technisch en financiële kaders van collectieve duurzame energiesystemen.

Simon Verduijn heeft ervaring als duurzame ontwikkelaar binnen AM en GEN (Gebieden Energie Neutraal), maar ook als tendermanager bij integrale gebiedsopgaven. Voor een bouwbedrijf werkte Simon aan de Nul op de Meter concepten voor het programma De Stroomversnelling. Simon heeft aandacht voor de samenhang gebouw en gebied.

Sjoerd Klijn Velderman is een man met een missie. Dit blijkt uit zijn carrière in de bouwsector waar onder zijn leiderschap als hoofd Business Development van een grote bouwer, de eerste Nul op de Meter renovaties werden ontwikkeld. ‘Practice what you preach’ is een kenmerkende eigenschap van Sjoerd.

Daniël Duijvestijn heeft jaren gewerkt in de corporatiesector als opdrachtgever van ambitieuze duurzaamheidsprojecten (gebiedsontwikkeling, nieuwbouw, renovatie). Daniël is strategisch sterk maar weet door ruime praktijkervaring goed de verbinding te maken met het tactische en operationele niveau.
Daniël  haalt er veel voldoening uit wanneer het hem lukt om partijen dichter bij elkaar te brengen door ze inzicht te bieden in elkaars problematiek.

Wanda van Enst heeft gewerkt als transitiemaker en heeft een achtergrond in de sociale wetenschap en promoveerde in Milieu-maatschappijwetenschappen. Wanda zoekt continu de relaties tussen de sociale, technische en governance aspecten van de energietransitie. Ze heeft ervaring als adviseur en programmamanager voor verschillende gemeenten en provincies op het gebied van wijkaanpakken en transitievisies warmte, en weet goed de verbinding te leggen tussen wat er mogelijk is in de praktijk en de bestuurlijke uitdagingen van de energietransitie. Ze heeft een specifieke focus op de integrale aanpak.

Afbeelding huizenblok

Laatste berichten

Bekijk alles