Aanbieders

De energietransitie vraagt een omvangrijke investering in de (bestaande) gebouwde omgeving. De komende jaren groeit de vraag naar oplossingen. De markt biedt die oplossingen in verschillende vormen: maatwerk voor unieke objecten en een conceptmatige, of zelfs industriƫle aanpak voor een groot deel van de woningvoorraad.

Endule matcht vraag en aanbod

Endule heeft een scherp beeld van de renovatieopgave. We zien hierdoor steeds meer kansen voor een betere match tussen vraag en aanbod. Naast een integrale blik brengen we ook, zeer inhoudelijk, de potentie van producten en concepten in kaart. Wij hebben een goed beeld van de prestaties die onze opdrachtgevers beogen en dragen gericht bij aan levensvatbare oplossingen. We delen onze kennis van en ervaringen met product-, concept- en projectontwikkeling.

Sparringpartner

Waarop richt je je pijlen als aanbieder? Wat is het onderscheidend vermogen van jouw organisatie en waar liggen je ondernemerskansen? Hoe maak je een toegezegde prestatie waar? Onder andere bij deze vraagstukken is Endule is jouw sparringpartner. Endule ondersteunt je daarnaast bij aanbestedingen en adviseert je bij projecten met hoge duurzaamheidsambities.