Van advies naar realisatie

Endule adviseert gemeenten, woningcorporaties en bouwbedrijven bij het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Wij zetten onze tanden graag in de lastige opgaven, zoals een gezamenlijke aanpak van gespikkeld bezit, wijken waar de leefbaarheid onder druk staat of woningen waarin isoleren en ventileren lastig is. We zijn meer dan adviseurs: we ondersteunen ook bij de realisatie van je doelen en de implementatie in de praktijk.

Gemeenten

Gemeenten hebben een regierol in de energietransitie. Wij ondersteunen bij het opzetten en operationaliseren van gemeentelijke programmalijnen voor verschillende vastgoedeigenaren, het vormgeven van gemeentelijke vastgoedstrategieën en het opstellen van warmteprogramma’s. Wij geloven in een transitie vanuit en met de samenleving en werken daarom graag samen met bewoners(initiatieven), woningcorporaties, netbeheerders en aanbiedende partijen. Benieuwd naar onze aanpak of wat we voor jou kunnen betekenen? Martine denkt graag met je mee.

Woningcorporaties

Woningcorporaties zijn de grootste opdrachtgever van het verduurzamen van vastgoed. Endule biedt woningcorporaties de rust, structuur en houvast die nodig is om deze complexe opgave te realiseren. Wij ondersteunen bij strategische analyses, duurzaamheidsbeleid, prestatiecontracten, partnerselectie, aanbestedingen en bewonersvraagstukken. Door het inrichten van prestatiegerichte samenwerking, professionaliseren wij samen jouw opdrachtgeversrol. Heb je behoefte aan ondersteuning of wil je meer weten over onze ervaring? Neem contact op met Daniël

Aanbieders

Voor aanbieders groeit de vraag naar oplossingen voor de renovatieopgave; van maatwerk voor unieke objecten tot een conceptmatige of zelfs industriële aanpak voor de woningvoorraad. Endule matcht vraag een aanbod vanuit een scherp beeld van deze opgave en van de markt. Als sparringpartner denken we mee over jouw onderscheidend vermogen en ondernemerskansen. We ondersteunen je bij aanbestedingen en het waarmaken van toegezegde prestaties, en we adviseren bij projecten met hoge duurzaamheidsambities. Wil jij weten waar jij je pijlen het beste op kan richten? Bel dan met Sjoerd.