Het opzetten en managen van samenwerkingen en programma's, daar zijn we goed in!

De energietransitie vraagt om samenwerking, visie en daadkracht. Om in 2050 alle woningen aardgasvrij te verwarmen is een versnelling van het huidige tempo en opschaling van de aanpak hard nodig. In de dagelijkse praktijk lopen planningen vaak uit en blijkt de uitvoering complex en gefragmenteerd. Met een programmatische aanpak helpt Endule om doelen en acties op een gestructureerde en geïntegreerde manier aan te pakken, en om de benodigde flexibiliteit en wendbaarheid in te bouwen die deze transitie vraagt.

Door het opzetten van en uitvoering geven aan een programmatische aanpak, ontwikkelen we samen met jou en je samenwerkingspartners een heldere routekaart en een doelmatige aanpak. Of het nu gaat om een samenwerkingsverband voor een specifieke regio of uitdaging, of om een programmatische aanpak voor jouw organisatie, samen creëren we synergie  realiseren we ambities.

Endule is actief (geweest) in verschillende programma’s: Stroomversnelling, BDA, De Renovatieversneller, Verbouwstromen, Building Balance en Energiesprong in Europa.

Wil je meer weten over onze programmatische aanpak of de samenwerkingsverbanden waarin we actief zijn? Sjoerd vertelt je graag meer.

Projectmanagement en -advies

Projectmanagement
Of het nu gaat om een verduurzamingsproject of om een veranderproject in een organisatie. Ervaring met projectmanagement hebben we genoeg. 

Dreigt een project vast te lopen of is er tijdelijk een specifieke expertise nodig? Wij brengen de juiste energie!

Advies
Woningen verduurzamen is een vak. Gelukkig is er de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan met tal van aanpakken. Wat werkt en niet werkt tekent zich steeds beter af. De specialisten van Endule zijn als geen ander in staat de meest effectieve maatregelen in beeld te brengen. 
Kan niet bestaat niet! We puzzelen door totdat we de oplossing gevonden hebben.

Meer informatie over onze aanpak bij projecten? Neem contact op met Simon.

Foto Jan de Groen